Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Termenii „www.anunturibiciclete.ro”, „site-ul”, „site”, „noi” reprezintă societatea S.C. Apex Media Group S.R.L. și serviciile sale oferite prin acest site. Termenul „Utilizatorul” reprezintă toate persoanele fizice și / sau juridice care folosesc site-ul www.anunturibiciclete.ro

Termenii „Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.anunturibiciclete.ro sunteți de acord cu ei.

Folosirea www.anunturibiciclete.ro

www.anunturibiciclete.ro își rezervă dreptul de a modifica, înlătura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzând termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare/utilizare. Site-ul poate beneficia de acest drept fără notificari prealabile, iar utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastra asupra acestor modificări. Verificarea periodică a schimbărilor în prezentul regulament, precum si corectitudinea datelor de contact sunt în intregime responsabilitatea dumneavoastra.

Prin completarea formularului de înregistrare și apăsarea butonului „Înregistrare”, precum și activarea prin e-mailul trimis de noi pe adresa furnizată de dumneavoastră:

Garantați faptul că sunteți persoană fizică, aveți 18 ani sau peste 14 ani și consimțământul tutorelui legal de a utiliza acest site web. Dacă sunteți persoană juridică, parteneriat sau orice altă formă juridică de organizare în conformitate cu standardele de comerț, înregistrarea dumneavoastră este o garanție.

Sunteți de acord să furnizați informații corecte și orice alt tip de informație necesară pentru condițiile de plată și vă angajați să actualizați corect și permanent informațiile.

Garantează că aveți autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenților termeni și condiții.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termini, nu completați formularul de înregistrare și nu vă autentificați cu contul și parola personală.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.anunturibiciclete.ro oferă acces la o colecție importantă de resurse online care includ anunțuri gratuite și servicii de vânzare-cumpărare. Întelegeți și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului pentru furnizarea de servicii. De asemenea, sunteți de acord cu faptul că serviciile oferite de www.anunturibiciclete.ro pot include anunțuri legate de noi facilități, mesaje administrative și newsletter. Puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului.

Responsabilitățile utilizatorului

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni, precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le postați în mod public pe contul pus la dispoziție de companie.

Vă obligați să nu:

Publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului
Publicați materiale obscene, defăimătoare sau de amenințare față de un alt utilizator
Publicați anunturi cu conținut ilegal
Publicați anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă
Publicati materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație
Promovați informații despre modul de derulare a activităților ilegale, rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale.
Postați în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de ceilalți utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
Adăugați mai multe anunțuri cu același conținut sau înțeles

www.anunturibiciclete.ro NU GARANTEAZĂ acuratetea informațiilor publicate de utilizatori și NU GIREAZĂ părerile exprimată de utilizatori.

Dacă i se solicită de un utilizator, compania poate investiga afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație care vi se pare suspect sau ilegală.

www.anunturibiciclete.ro poate lua măsuri în privința utilizatorului sau a informațiilor înregistrate de acesta.

Utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunturilor pe www.anunturibiciclete.ro , acestea să poata fi publicate și pe site-urile partenere.

Obligatiile www.anunturibiciclete.ro

Site-ul nu are obligația de a controla informațiile oferite de utilizatori și disponibile pe site. Materialul furnizat de utilizator poate fi neplăcut, vătămator sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat fiind utilizatorul. În eventualitatea unei dispute, compania este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legatură cu disputele.

www.anunturibiciclete.ro își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de utilizatori, pe care o poate folosi în scopuri publicitare, dar nu își asumă nicio responsabilitate față de întârzierile care pot apărea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate în cazul ștergerii, pierderii sau imposibilității de a stoca informațiile, din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe. De asemenea, compania nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de utilizatori, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale.

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și / sau transmise pe Internet de către utilizatori, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorilor.

www.anunturibiciclete.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul in care acesta a încălcat una dintre condițiile de mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Cele mai populare anunturi